Referenssit

Ykköstilaus – käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas kauppakanava

Ylöjärveläinen Ykkösväri on perinteikäs maalialan palveluihin erikoistunut perheyritys. Karu Softwaren työstämä Ykköstilaus toimii Ykkösvärin tilausjärjestelmänä.

Tilausapuri Fikuron ohjelmointirajapinnassa

Ykkösvärin asiakkailla on Ykköstilauksessa omat käyttäjätunnukset, joiden kautta he voivat nähdä oman tilaushistoriansa sekä tehdä Ykkösvärin tuotevalikoimasta uusia tilauksia. Ohjelman käyttöliittymä on tätä tarkoitusta tukien yksinkertainen ja helppo omaksua.

Yrityksen näkökulmasta Ykköstilauksen kätevyys perustuu siihen, että se pyörii Fikuro-ohjelmiston API:n eli rajapinnan päällä. Fikuro on selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Asiakkaiden tekemät tilaukset menevät Ykköstilauksesta suoraan Ykkösvärin Fikuroon, mistä ne voidaan sitten saattaa sujuvasti valmiiksi.

Ketterä Angular-sovellus

Ykköstilauksen kaltainen työkalu on lisäksi erittäin edullinen, ja alkulatauksen jälkeen vieläpä toiminnaltaan varsin vikkelä.

Staattisen sivuston tallennuspaikkana käytetään Amazon S3 -pilvipalvelua, eli sovellus ei tarvitse erillistä palvelinta toimiakseen. Sovelluksen front end eli koodin pintakerros on toteutettu Angular-ohjelmointikehyksellä, ja backendinä eli koodin taustana se hyödyntää puolestaan Fikuroa. Tämän kevytrakenteisuuden ansiosta Ykköstilauksesta koituu hyvin vähän ylimääräisiä ylläpitokustannuksia.

Lue lisää Fikuron sivuilta:
https://fikuro.visma.fi/

Yrityksemme oli ensimmäisen kerran mukana tälläisessä projektissa ja Karu oli luotettava kumppani.  Koimme, että Karun ammattitaito ja palveluhalukkuus saivat projektin sujumaan kitkattomaksi ja ideamme jalostettiin toimivaksi paketiksi.  Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja asiakkaamme ovat ottaneet Ykköstilauksen hyvin vastaan.”

Paula Volotinen – Ykkösväri

Me

Karu Software on luova järjestelmätoimittaja, jonka metodilla onnistuu laajakin hanke. Kehitämme verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja integraatioita ohjelmistojen välillle.

Kysy lisää! info@karusoftware.fi tai soita +358 50 355 5150.

    Ota yhteyttä