Referenssit

Tiplet – helppokäyttöinen infonäyttö takseille

Tiplet on kuopiolaisen autotarvikeyritys Titec Oy:n tarjoama taksien infonäyttösovellus. Palvelun avulla voidaan esittää hinnastoja, mutta myös esimerkiksi mainoksia, kuljettajakortteja tai laissa vaadittuja lisätietoja kätevästi.

Mutkattomuutta Javan ja Kotlinin voimalla

Selainpohjainen sovellus toimii Android-tabletilla. Sen järjestelmäkehitys perustuu Java- ja Kotlin-ohjelmointikieliin. Autonkuljettajan ei toki tarvitse tietää mitään Android-ohjelmoinnin tai -sovelluskehityksen teknisistä yksityiskohdista, sillä näyttöä on hyvin yksinkertaista käyttää. Moderni teknologia vain varmistaa, että asiakaspalvelija antaa itsestään ammattitaitoisen vaikutelman vähällä vaivalla.

Infonäyttö esittää räätälöityjä pohjia. Ne ovat kokonaisuuksia, jotka muodostuvat yksittäisistä sisällöistä, kuten tietynlaisista taksataulukoista ja mainoksista. Pohja asetetaan alkamaan tiettynä ajankohtana, ja aktivoiduttuaan se pyörii jatkuvalla toistolla, kunnes on kalenterin mukaan jonkin toisen sisältökokonaisuuden vuoro. Ajastuksen ansiosta voidaan tabletin tarjoama tieto säädellä kuhunkin kellonaikaan ja päivään sopivaksi, mukaan lukien esimerkiksi pyhien tai eri sesonkien tuomat poikkeukset hintoihin.

Kustomoitava ja vakaa ylläpitokäyttöliittymä

Sovellus on joustava, sillä se suo taksitoimijalle vapauden muokata pohjia omien mieltymystensä ja tarpeittensa mukaan. Sisältöjen hiominen onnistuu web-hallintaliittymästä käsin milloin tahansa ja tehdyt muutokset ovat välittömästi nähtävillä. Haluttu informaatio on mahdollista ilmoittaa samanaikaisesti usealla eri kielellä, ja pohjiin voi tekstien ja kuvien ohella sisällyttää myös videopätkiä.

Lisäksi Tipletin todella luotettava apuväline paikasta toiseen ajavalle. Näyttö ja siihen asetetut sisällöt toimivat, kun sovellukseen on kirjauduttu määrätyllä tunnuksella. Pohjat myös päivittyvät aina kaikkien taksien tableteille yhtä aikaa ja täsmällisesti. Koska aktivoituessaan pohjat tallentuvat aina automaattisesti Androidin välimuistiin, ne toistuvat täysin normaalisti, vaikka verkkoyhteyttä tai palvelinta kohtaisi jokin tilapäinen häiriö.

Me

Karu Software on luova järjestelmätoimittaja, jonka metodilla onnistuu laajakin hanke. Kehitämme verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja integraatioita ohjelmistojen välillle.

Kysy lisää! info@karusoftware.fi tai soita +358 50 355 5150.

    Ota yhteyttä