Palvelumme

Räätälöidyt ohjelmistopalvelut

Laadimme ohjelmistoratkaisun aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tekemällä yhteisen kartoituksen voimme löytää uusia tapoja kehittää liiketoimintaasi.

Alla on listattu esimerkkejä ratkaisuistamme. Tutustu!

Sujuvaa sisällönhallintaa

Digitaaliset sisällöt ovat nykyisin keskeinen osa organisaatioiden toimintaa. Osa materiaalista voi olla tarkoitettu vain sisäiseen käyttöön ja osa taas julkiseen, ja sisällöt voivat olla muodoltaan mitä vain asiakirjoista markkinointivideoihin. Täten on tärkeää, että sisältöjen jakaminen on turvallista ja helppoa.

Meillä on monipuolista kokemusta erilaisten sisällönhallintajärjestelmien toteuttamisesta. Olemme laatineet selkeitä ja luotettavia ratkaisuja suurillekin määrille tietoa. Voimme tarpeen mukaan yhdistää sisällönhallinnan yrityksen olemassaolevaan järjestelmään tai luoda sitä varten uuden sovelluksen.

Lue Salmelle tekemästämme sisällönhallintaratkaisusta.

Työkaluja projektien suunnitteluun ja hallintaan

Sisältyykö yrityksesi arkeen paljon suunnittelutyötä? Tuntuuko, että paremmilla valmisteluilla saavuttaisit enemmän?

Anna meidän toteuttaa yksinkertainen sovellus projektien suunnitteluun ja hallintaan. Meiltä saat juuri sinun toiminnallesi sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten rakentamishanke, kulttuurielämyksen järjestäminen tai jotakin muuta. Tekemällä yhteistyötä saamme aikaan parempia tuloksia.

Lue sovelluksestamme, jota Ruukki käyttää akustiikkasuunnitteluun, tai Plaze-työkalusta, jonka teimme helpottamaan tapahtumien suunnittelua.

Tehokkuutta järjestelmäintegraatioilla

Integraatiolla eli tiedon yhdistämisellä helpotetaan yrityksen arkea, kun työntekijöiden ei tarvitse huolehtia useista yhteensopimattomista järjestelmistä.

Me toteutamme yksinkertaisia integraatioita, joilla työt sujuvat ja tulokset paranevat. Karulta löytyy laajaa kokemusta erilaisista rajapinnoista, joita tarvitaan, kun järjestelmien välille rakennetaan siltoja.

Käteviä kaupparatkaisuja

Tarjoamme verkkokaupparatkaisuja sekä tilausjärjestelmiä, jotka ovat selkeitä ja tietoturvallisia.

Osaamme yhdistää maksunvälityksen tai laskutuspalvelun suoraan yrityksen omiin järjestelmiin. Meillä on kokemusta muun muassa Paytrailin ja Klarnan kanssa työskentelystä. Lisäksi voimme laatia kokonaan uuden verkkokaupan Stripe-maksujärjestelmää hyödyntäen.

Lue Ykkösvärille toteuttamastamme tilausjärjestelmästä.

Asiantunteva sovelluskonsultti

Meillä on paljon kokemusta ja tietoa erilaisista IT-hankkeista sekä moderneista teknologioista. Voimme lainata asiantuntemustamme muun muassa ohjelmistojen nykytilanteen kartoitukseen tai Amazon Web Servicesin käyttöönottoon.

Lisäksi tarjoamme menetelmäosaamista. Tunnemme hyvin ketterän toimintatavan, jossa keskitytään olennaiseen, luotetaan avoimuuteen ja vastataan hyvin haasteisiin. Lue lisää tavastamme työskennellä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

    Ota yhteyttä