Miksi Karu

Toimimme asiakaslähtöisesti

Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan projekti- ja hinnoittelumallin kulloisenkin tilanteen mukaan. Ohjelmat rakennetaan aina asiakkaan ja käyttäjien tarpeita vastaaviksi. Kun asiakas tilaa meiltä ohjelmointia näemme sen sijoituksena, jonka täytyy tuottaa voittoa tilaajalle. Meidän tehtävämme on tutustua asiakkaan liiketoimintaan eikä toisinpäin.

Toimimme läpinäkyvästi

Toimintamme on täysin läpinäkyvää hinnoittelun ja projektimallien osalta. Asiakas voi seurata projektin etenemistä meidän projektiseuranta järjestelmän avulla näin varmistamme projektin etenemisen aikataulun mukaan.

Toimimme riskejä ja yllätyksiä välttäen

Tunnistamme ja vältämme riskejä projektin suunnittelussa sekä sen aikana, emmekä vasta silloin kun riskit ovat toteutuneet. Yllätyksiin pystymme varautumaan laajan kokemuksemme avulla.

Toimimme kustannustehokkaasti

Meillä asiakas ei maksa yrityksen kalliita lasiseiniä eikä työntekijöiden Espresso-koneita, vaan puhtaasti työtunneista. Jokainen työtunti on meille yhtä arvokas ja käytämme kaikki työtunnit yhtä tehokkaasti. Ymmärrämme, että ohjelmistoprojektit ovat aina iso sijoitus asiakkaalle, siksi puristamme kaiken irti jokaisesta budjetin eurosta. Kunnioitamme asiakkaan budjettia kuin se olisi omamme.

Haluatko kuulla lisää?

© 2020 Karu Software Oy