Karun laatutakuu

Laadukasta ja turvallista ohjelmistokehitystä

Kun kehitämme sovelluksia ja päivitämme järjestelmiä, pyrimme aina yksinkertaisiin lopputuloksiin, jotka ovat sekä tietoturvallisia että toimivat moitteetta. Alla kerromme tarkemmin, mihin tämä kaikki perustuu.

Vaivattomuutta verkkosovelluksilla

Usein yksinkertaisin vastaus asiakkaamme tarpeisiin on uuden verkkosovelluksen kehittäminen. Näin saadaan aikaan täsmäratkaisu, jota asiakas voi käyttää kätevästi millä tahansa nettiselaimella.

Tiedämme laajan kokemuksemme ansiosta, miten verkkosovellukset kannattaa toteuttaa. Meillä on käytössämme paljon verkkosovellusten kehitystä nopeuttavia työkaluja sekä valmiita komponentteja ja koodeja. 

Lisäksi hyödynnämme monipuolisesti Amazon Web Servicesin eli AWS:n tarjoamaa modernia teknologiaa. Sen avulla esimerkiksi verkkosovelluksen ylläpito on edullisempaa silloin, kun sovellusta ei käytetä. Lue lisää AWS:n hyödyistä blogistamme.

Viime kädessä asiakkaidemme tulokset paranevat, kun verkkosovellus on juuri heille räätälöity, helppo käyttää ja halpa ylläpitää.

Tietoturvallista sovelluskehitystä

Pidämme huolta ohjelmistoratkaisujemme tietoturvasta ja toimivuudesta joka käänteessä. 

Koodarimme pyrkii ennaltaehkäisemään mahdolliset ongelmat jo ohjelmoinnin aikana. Lisäksi toinen ammattilainen tarkastaa koodia projektin eri kehitysvaiheissa. Hyödynnämme automatisoituja testejä, ja myös asiakas pääsee kokeilemaan ohjelmistoa projektille luodussa testiympäristössä.

Tietoturvaan kuuluu myös käyttäjähallinta, jolla viitataan siihen, kenellä on pääsy tiettyihin järjestelmiin ja tietoihin. Käytämme projekteissamme aina tiukkaa suojausta, ja tarvittaessa lisäämme kirjautumiseen kaksivaiheisen todennuksen.

Voimme liittää käyttäjähallinnan suoraan verkkosovellukseen tai yhdistää sen esimerkiksi Windows-tunnuksilla toimivaan Azure AD -järjestelmään. Näin takaamme, että turvatoimenpiteistä huolimatta ratkaisu on helppokäyttöinen.

Turvallisuudesta ja laadusta huolehtiminen ei koskaan lakkaa, kun hanke on valmistunut. Olemme ajan tasalla uusimmista tietoturva-aukoista, ja käytämme Amazonin luotettavia palvelimia. Lisäksi tarjoamme tarpeen mukaan töihimme päivityksiä.

    Ota yhteyttä