Caset

Ykköstilaus – käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas kauppakanava

Karu Softwaren työstämä Ykköstilaus toimii Ykkösvärin tilausjärjestelmänä.

Ylöjärveläinen Ykkösväri on perinteikäs maalialan palveluihin erikoistunut perheyritys. Karu Softwaren työstämä Ykköstilaus toimii Ykkösvärin tilausjärjestelmänä.

Tilausapuri Ferpin ohjelmointirajapinnassa

Ykkösvärin asiakkailla on Ykköstilauksessa omat käyttäjätunnukset, joiden kautta he voivat nähdä oman tilaushistoriansa sekä tehdä Ykkösvärin tuotevalikoimasta uusia tilauksia. Ohjelman käyttöliittymä on tätä tarkoitusta tukien yksinkertainen ja helppo omaksua.

Yrityksen näkökulmasta Ykköstilauksen kätevyys perustuu siihen, että se pyörii Ferppi-ohjelmiston API:n eli rajapinnan päällä. Ferppi on Fikuro Oy:n kehittämä selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Asiakkaiden tekemät tilaukset menevät Ykköstilauksesta suoraan Ykkösvärin Ferppiin, mistä ne voidaan sitten saattaa sujuvasti valmiiksi.

Ketterä Angular-sovellus

Ykköstilauksen kaltainen työkalu on lisäksi erittäin edullinen, ja alkulatauksen jälkeen vieläpä toiminnaltaan varsin vikkelä.

Staattisen sivuston tallennuspaikkana käytetään Amazon S3 -pilvipalvelua, eli sovellus ei tarvitse erillistä palvelinta toimiakseen. Sovelluksen front end eli koodin pintakerros on toteutettu Angular-ohjelmointikehyksellä, ja back endinä eli koodin taustakerroksena se hyödyntää puolestaan Ferppiä. Tämän kevytrakenteisuuden ansiosta Ykköstilauksesta koituu hyvin vähän ylimääräisiä ylläpitokustannuksia.

Lue lisää Fikuron sivuilta:
Ykkösvärin tilausjärjestelmä räätälöitiin Ferppiin

Me

Karu Software on luova järjestelmätoimittaja, jonka metodilla onnistuu laajakin hanke. Kehitämme verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja integraatioita ohjelmistojen välillle.

Kysy lisää! info@karusoftware.fi.

    Ota yhteyttä