Caset

WordPress Extranet

Laajenna WordPress-sivustosi monipuoliseksi tietovarastoksi.

Karu Softwaren kehittämä toiminnallisuus tekee WordPress-verkkosivustosta aineistopankin, intran tai extranetin. WordPressin yleisyys tekee siitä houkuttelevan alustan monenlaisille sovelluksille.

Käyttäjähallinta

WordPress-kirjautuminen on suoraviivainen, monelle tuttu ja sisältää tarvittavat toiminnot suoraan paketissa. Autentikoinnissa on mahdollista käyttää joko WP:n omaan tunnistamista tai jotain ulkopuolista palvelua.

Käyttäjätilien luontiin ei tarvitse erityisen syvällistä osaamista. Hyödyntämällä WordPressin käyttäjähallintaa uusien käyttäjien lisääminen sujuu helposti.

Käyttäjäkohtaiset osiot

WordPress-kirjautumista voi kätevästi vaihdella ja tarjota erisisältöisiä laskeutumissivuja eri käyttäjäryhmille. Artikkelien ja sivujen kohdentaminen on sujuvaa, ja kirjautuneet saavat heille suunnattua, relevanttia tietoa.

Sisältökohtaisia artikkelityyppejä hyödyntämällä voidaan varmistaa, että tiedote tai info sisältää kaikki olennaiset asiat.

Dokumenttien hallinta

Jos aivan rehellisiä ollaan, WordPressin dokumenttien hallinta ei ole sieltä parhaasta päästä. Olemme kehittäneet tähän parannellun työnkulun, jolla dokumentteja voi ryhmitellä ja käyttöoikeuksia hallita. Myös dokumentteja voi

Me

Karu Software on luova järjestelmätoimittaja, jonka metodilla onnistuu laajakin hanke. Kehitämme verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja integraatioita ohjelmistojen välillle.

Kysy lisää! info@karusoftware.fi.

    Ota yhteyttä