Ajankohtaista

Bite Cloud – tehokkuutta perehdyttämiseen

Hyvä työhön perehdytys palvelee kaikkia, mutta samalla se vaatii ylimääräistä aikaa ja vaivaa työnantajalta. Karun toteuttama Bite Cloud -sovellus on työkalu, jolla työntekijöiden perehdyttämisestä ja kouluttamisesta tulee tehokasta.

Perusteellinen perehdytys virtuaalisesti

Bite Cloud perustuu virtuaalisiin sisältöihin, jotka hyödyntävät 360-asteista panoraamakuvaa. Käytännössä tämä tarkoittaa Google Mapsista tutun Street View’n kaltaista näkymää, jonka avulla voidaan muun muassa esitellä työpaikka ulkoa ja sisältä.

Panoraamakuvaan voi liittää oleellisia tietoja työpaikan eri tiloista, työssä käytettävistä välineistä ja ohjelmista sekä työyhteisön toimintatavoista. Ohjeita on helppo selata sovelluksessa olevien kuvakkeiden ja nuolten avulla, ja oheen on mahdollista linkittää myös ulkoista oheismateriaalia perehdyttämisen tueksi.

Suojattua 360-kuvaa

Bite Cloud tukee sekä 360-kuvaa että 360-videota. Sen sisältöjä voi tuottaa esimerkiksi 3DVista-sovelluksella.

Työnantajan ei tarvitse olla huolissaan Bite Cloudin tietoturvasta. Sisältöjä voi jakaa joko vain kirjautuneille käyttäjlle tai sitten julkisilla linkeillä, jotka ovat voimassa valitun ajan. Sovellus on integroitu Azure AD:hen, joten kirjautumisen saa hoidettua kätevästi Microsoft-tunnuksilla. Kaikki materiaalit on kuitenkin suojattu jakamistavasta riippumatta, eikä yksittäisiin sisältöihin pääse lähdekoodin kautta käsiksi. 

Skaalautuvaa tekniikkaa

Bite Cloudin taustalla olevat palvelinympäristöt on toteutettu Amazon Web Servicen avulla. Nämä ympäristöt ovat AWS-tekniikan ja Karun ammattitaidon ansiosta helposti ylläpidettäviä, tietoturvallisia ja skaalautuvia, vaikka ladattavia tiedostoja on paljon ja sisältöjen koot voivat olla isoja. Kokonaisuudesta ei myöskään aiheudu turhia palvelinkustannuksia.

Me

Karu Software on luova järjestelmätoimittaja, jonka metodilla onnistuu laajakin hanke. Kehitämme verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja integraatioita ohjelmistojen välillle.

Kysy lisää! info@karusoftware.fi tai soita +358 50 355 5150.

    Ota yhteyttä